Kaķa vārds.

Autors Saturs
5.oktobris 2008 15:51

Šeit ir ļoti daudz kaķu vārdi un tādāļ būtu interesanti uzzināt kā Jūs izvēlējāties savam mīlulim vārdu. Atradu šeit arī tādus vārdus,kas pārliekot pretējā dzimtē apzīmē konkrētu darbību vai ķermeņa daļu.Interesanti,vai saimnieks savam mīlulim dodot vārdu par to maz iedomājies? Un tagad pastāstīšu par savu kaķu vārdiem-Mīce Pēcis un Miks ir parasti bezšķirnes kaķi un vārdus izvēlējāmies no kaķu vārdu kalendāra.Īsus,skanīgus un tādus,lai mīluli arī pagalmā būtu viegli sasaukt skaļākā balsī, gadījumā,ja viņs aizgājis tālāk.

5.oktobris 2008 23:13

Es ilgi domāju kādu vārdiņu likt savai kaķei. Draugs gribēja Šēru, bet mani tas vārds nesaistīja un likās pat briesmīgi, ka kaķi sauc tā pat kā akmens strēlu jūrā. Daudzi gan teica, ka slavena dziedātāja, bet man tas nelikās piemēroti. Beigās nosaucām par godu viņas vecammai, kas nodzīvoja ilgu un skaistu kaķes mūžu. Vārds Ice šķiet viņai arī piemērots. Nav garš un viegli pasaukt.
Iepriekšējā kaķe bija Ķigra, bet tas jau bija viņai dots citā mājā un pārlikt citu vādru būtu nezolīdi, jo vārds veido personību un to mainīt man neliekas pareizi.

23.oktobris 2008 23:41

Es savam kaķim vārdu domāju kādas 2 dienas. Līdz atradu vārdu LORDS kaķu kalendārā. Tas likās ļoti piemērots vārds viņam un pat varētu teikt ka piestāvēja

P.S
Kaķa šķirne- Krievu Zilais

24.oktobris 2008 16:12

Bella pie sava vādiņa tika sakritības pēc.Jo par cik neznāju vai tā ir kaķene vai runcis, tad bella vai bello bija no tiem vārdiem kas der abiem un ir diezgan skanīgs!!!