Kastīte.

Autors Saturs
27.jūnijs 2008 14:36

Sveiki!
Man ir jautājums kā lai iemāca kaķītim nokārtoties kastītē?
Itkā jau viņs´to dara bet tikai tad kad paši uz kasti aiznesam un vinjs redz ka nekas cits neatliek. Gadās visādi lec vinjs ara no kastes skrape kož sāk spēlēties. japiebilst ka vinjam vel ir 2 mēneši. Ar ieprieks´´ejo kaķi mamma stastija ka tadas problemas nesot bijusas pats esot gājis uz kasti!
Ludzu palidiet iesakat vai dalieties pieredzē! Paldies!

27.jūnijs 2008 18:05

Mjā... tā ir problēma . Mamma ar runci Pēci ar mocījās ļoti ilgi, bet tik un tā neizdevās iemācīt iet viņu uz kastīti. Tika izmēģinātas visādas speciālās smiltis, parastās smiltis, skaidas utt., bet nekas nepalīdzēja. Pēcim kastīte nepatīk un viņš savas vajadzības kārto tikai ārā svaigā gaisā vai malkas šķūnī skaidās, bet kastītē nekad. Viņam vienkārši nepatīk. Izmēģinājāmies pat divas katītes nolikt, pa cik ir divi kaķi, bet arī jaunā kaste viņam nepatika. Tā jau runcis zolīds, kad vajag, tad prasās ārā. Speciāli neko un nekad nav darījis iekšā, izmisējies viņam tik pāris naktis, kad saimnieces nav mājās un saimnieks pēc smagas darba nedēļas vienkērši nav dzirdējis runča lūgumu izlaist, bet tad ar neslēpj, bet atstāj zolīdi pie ārdurvīm.

14.augusts 2008 00:58

nu man bij pavisam elementāri.saakumaa es biju ieplaanojusi citu vietu toletei, bet uusainis izvēlejās pats savu stuuriiti.katru reizi kad kur ciemojamies laukos vai kur citur, es jau ieprieksh ieberu vinjam smiltinjas, vai papiiru spainii un paraadu kur tolete atrodas.ja uzreiz pachuraa, taatad vis kaartiiba, bet ja nee, tad veel padomaashot.pagaidaam probleemu nav bijis.

21.augusts 2008 20:58

Varbūt viņam vajag tualeti, tādu kā mājiņu! Tad viņš labāk jutīsies!

-->