GARDUMI KAKIM!

Autors Saturs
15.februāris 2008 14:17

Mnam kakim lieakais gardums ir garneles un lasis!Tie tiek pasniekti vinam kados svetkos vai dzimsanas diena!

16.februāris 2008 10:51

manam kaķim ļoti garsho krabju nūjiņas. vienmēr kad es viņas ēdu viņš sēž klāt un prāto kā pie tām piekļūt!

31.maijs 2008 15:25

Maniem vecāku mīluļiem ir ļoti atšķirīga ēdienkarte.
Pēcim kārums ir garneles, nieres, vistas gaļa, bet savukārt Mīcei- zivis . Kaut gan abi sēž un diedelē gandrīz vai jebko, ko mēs paši ēdam.

6.jūnijs 2008 15:48

Manai Betijai patīk konservētie zirnīši. Viņa ar vienu paspēlējas, pēc tam apēd, bet nevar teikt, ka tie garšo, jo pilnīgi pietiek ar 1-2 . Labprāt ēd arī krabju nūjiņas, vistiņu vārītu vai grilētu. Zivis viņa drīzāk pagaršo un ar to ir viss - vairs neprasa. Toties diedelē visu ko ēdam mēs, (pat mēdz pienāk klāt un ar ķepu sit mums pa roku it kā "teikdama" : "Dod, vismaz paostīt !" ) tiklīdz piedāvājam uzreiz griež galvu prom un aiziet.

7.jūnijs 2008 23:50

Manejam loti garso lielopu gala un vistas filela
Bet zivis vina vispar nevar ciest.!

8.jūnijs 2008 22:33

Manai Pogai garšo žāvēta vista, jēlas zivis,biezpiens un vēl šis tas ko izdiedelē no mājniekiem brokastu laikā.. Īpaši viņai garšo silts tiko slaukts govs piens, ja vien viņai ļautu no tā pārtikt, tad citu ēdienu viņa neēstu..

15.jūnijs 2008 09:49

mani Dziinai gar´so vislabaak svaigas liidakas FILEJA
vinjai arii gar´so tads remdens pieninjs
bet protams kad profesionaalaa kaku bariiba (proo plan)

8.jūlijs 2008 10:14

Manējiem garšo augļi, dārzeņi un gaļa....

21.augusts 2008 21:06

Mums gardumi ir tādas tievas desiņas. Dodu tikai tad, kad ir izstādes vai ir bijis kas nepatīkams pasākums - kā nagu griežšana un ausu tīrīšana Tās viņš droši vien varētu ēst tonnām! Bet es dodu viņam normas robežās. Jo uzskatu, lai kaķis būtu vesels, viņam ir jāēd laba, profesionāla kaķu barība.

4.septembris 2008 10:05

Mana kaķene ēd tikai sauso barībun retu reizi atzīst par labu esam kādus veikalā pirktus konserviņus, bet ļoti nelielos daudzumos. Krabju nūjiņas smarža vilina, bet tās ēst nav iemanījusies, tikai pakožļā un izspļauj ... Vislielākais gardums ir jogurts, bet to, protams, dod tieši tik daudz, cik ir uz jogurta vāciņa, savādāk var izmesties alerģiska reakcija, kas tādai bezvilnas princesei sevišķi estētiski neizskatītos

4.septembris 2008 11:06

Pēcim lielākais kārums ir svaiga ola sakulta ar saldo krējumu. Dēļ šāda kāruma varētu pat atlikt iešanu ciemos pie kaķenēm.Mīce ēd tikai sauso barību un konservu.Pārējo aposta no visām pusēm un secina,ka nav priekš kaķiem.Izņēmums ir tikai pašas medīti putniņi un peles.Un no cilvēku ediena vienīgi zivis.

11.septembris 2008 21:21

Icei vēl lielākais kārums nav izteikti parādījies, bet uz šo brīdi viņa dreb un paliek bez prāta, kad sajūt kaltēta kalmāma smaržu. Tad viņa ir gatava atlikt visus ieplānotos nedarbiņus, lai tik dabūtu kaut mazu gabaliņu šī kāruma.

-->