mēģināšu atbildēt pēc pieredzes ar savu minci:
1) par kaķa guļvietu- kādu izvēlēties? Bija gan tādas, kuras gandrīz slēgtas, līdzīgas aliņām, vai tādas maz patīk kaķiem?
Manai kaķenei ir vairākas guļvietas - divas ir tādas kā auduma mājiņas (midziņas) un viņai tur ļoti patīk. Vienu mēs novietojām uz ledusskapja, par cik kaķiem patīk pēc iespējas augstāk uzrāpties un tur viņa slēpjas, kad svešie atnāk vai vienkārši gribās mierīgi izgulēties. Pa nakti viņa tik vai tā kāpj pie manis zem segas, kas sfinksiem ir raksturīgs.
2) par spēļu vietu- noteikti visi ir redzējuši tos lielos monstrus, vairākos stāvos, kur kaķis var skraidīt augšā lejā. Vai tādi kaķus vispār interesē? Tajā monstrā ir arī kaut kas līdzīgs guļvietai.. vai tādā maz viņš gulētu?
Mani preilenei arī ir spēļu namiņš, kur vienlaicīgi var asināt nagus un arī gulēt, bet viņa tur nekad nav gulējusi, tikai slēpjas reizēm... Spēlēties viņa spēlējas labprāt, kad vēlas iztrakoties, bet tas atkarīgs no sugas ir tādi laskāki kāki, kas nemaz nerotaļājas. Mana kaķenei jau 3 gadi un vīnai ļoti patīk medīt mušas un visu kas aizdomīgi kustas...
3) par kastīti- vai kadam nav bijusi pieredze ar tām kastītēm, kas ir slēgtas, proti, kaķis pa tādām elastīgām durtiņām iekāpj kastītē un tad var tā teikt, netraucēti kārtot savas darīsanas. Saubas ir par to, vai kaķim varēs iemacit uz tādu kasti.
ar kasti man tāds garāks stāsts. Kad viņa bija maza, es kastei (tualetei) izņēmu durtiņas, lai tas viņu nemulsinātu - nedaudz jau tās "smiltiņas" ir pa visu dzīvokli, bet ne tādā daudzumā, lai tas radītu netīrību. Nesen nomainījām kasti un durvis atstāju, bet ak vai! Lai arī ventilācija tur tāda noascīta ir, tomēr kastē veidojās kaut kas līdzīgs amonjakam ... tāds, ka acis grauž ārā un es atkal durvis izņēmu. Plastmasa neelpo un kaķis paniski muka ārā no jaunās WC... Vienvārdsakot, iespējams, ka tsa ir atkarīgs no ražojuma un, ka ir arī labākas tās kastes...
4) par nagu asinasanu- labaki ir tie stabveidīgie vai arī redzēju piemēram tādu kā paklājiņu? Varbūt kaut ko citu?
Manai kaķenei ir stabveidīgs un viņa nemēdz citur nagus asināt. Svarīgi ir kā kaķis tagad asina nadziņus (mamma tak arī kaut ko māca). Man gan radās iespaids, ka ka kķis labi saprot "shto k chemu" un iet asināt nagus tur, kur atvēlēts... vai nu tas materiāls tāds dabisks un viņam patīk vai varbūt vienkārši jāpieņem, ka kaķi ir gudri!!! 
Ceru, ka noderēs